Vårt mål är att få in slutsålda produkter i lager inom 10 arbetsdagar från och med dess att den aktuella produkten tar slut.

Under vissa omständigheter kan det ta längre tid. Exempelvis vid produktionsstopp i fabrik, vid leveransproblem hos speditörer, vid specifika högtider eller när produkten helt enkelt är slut i lager hos våra leverantörer.

Vi gör alltid det vi kan för att hålla korrekta lagersaldonivåer och för att få in slutsålda produkter på lager snarast möjligt.

Bevaka en slutsåld produkt

Du kan bevaka en slutsåld produkt genom att ange din e-postadress på produktsidan. Vi meddelar dig via e-post när produkten åter finns i lager.

För att bevaka en produkt:

1. Klicka på knappen "Bevaka produkten".
2. Fyll i din e-postadress och godkänn
3. När produkten åter finns på lager får du ett meddelande från oss.